Drink jij genoeg water? Gebruik deze app's als geheugensteuntje

Drink jij genoeg water? Voldoende water drinken ie essentieel voor het goed functioneren van je lichaam. De voordelen van water drinken:

  • je blijft in vorm, want het is calorie-vrij
  • je huid word rustiger
  • je houdt uw huid en nagels gezond
  • je conditie zal toenemen
  • Vergeet je altijd om regelmatig water te drinken?

Citroenwater: 10 voordelen voor je gezondheid

Het drinken van (lauw)warm citroen water wordt steeds bekender. En gelukkig maar, want dit heeft vele voordelen voor je gezondheid. Is dit nog geen bekend ochtendritueel voor jou? Hopelijk wordt dit het wel na het lezen van dit artikel. Je kunt namelijk 10 voordelen lezen waarom citroen water zo goed voor je lichaam is.Verder kun je lezen hoe en wanneer je dit het beste kunt drinken.

Waarom is je darmflora belangrijk

Elk gezond mens heeft een van een paar honderd soorten darmbacteriën in de darmen. Er komen een paar duizend verschillende soorten bacteriën bij mensen in de darm voor, over de hele wereld. Iedereen heeft dus gemiddeld slechts 10% van de mogelijke darmbacteriën, en iedereen heeft een unieke combinatie. De darmflora verschilt per mens qua darmbacterie soorten. Iedereen heeft ongeveer dezelfde diversiteit aan darmbacterie genen in hun darm. Hier zijn wat feiten over de darmflora:

Chia zaad, krachtig en energiek afslanken

Chia zaad werd eeuwenlang gegeten door Maya’s, Azteken en de Inca’s. Chia is een zeer krachtige Superfood. “Chia” betekent zelfs letterlijk “Kracht” in de oude Maya taal. Het werd gezien als "lopers voedsel" omdat de boodschappers een hele dag konden rennen dankzij de energie die geleverd werd door de Chia zaden.

Wat zijn superfoods?

Superfoods bevatten niet 2 of 3 eigenschappen die goed voor de gezondheid zijn, maar wel 12 of meer! Het bijzondere aan Superfoods is dat Superfoods complete bronnen zijn van enorme concentraties van mineralen, vitaminen, polysachoriden, aminozuren en anti-oxidanten. Vooral vandaag de dag heeft het menselijk lichaam behoefte aan Supervoeding.

Genoeg eten, geen honger en toch afvallen!?

Een groot misverstand in de strijd tegen de kilo's is de hoeveelheid eten wat we tot ons nemen op een dag. Als voorbeeld: Te weinig of niets eten is net als weinig of geen benzine in de tank van je auto en verwachten dat je daarmee nog volledig kilometerbereik hebt. Dit klinkt logisch maar toch denken veel mensen nog steeds dat ze honger moeten lijden om er op zijn best uit te zien.

Neem contact op

Vragen?

Of wil je informatie over Personal Training?

Bel mij direct

06 - 43 01 12 89

Vraag nu aan