facebook instagram linkedin twitter

 

 

 

MauriceBoonelogo nw

Klant aan het woord

Ik kan je natuurlijk veel beloven maar laat het graag aan mijn klanten over om te vertellen wat hun ervaringen zijn. Zij kiezen er zelf voor om foto’s te plaatsen.

Tanja de Vos (32) - DOEL: Herstel burn-out en fit worden

Tanja de VosBurn out is een term dat je de laatste jaren veel voorbij hoort komen en voordat het mij overkwam heb ik nog nooit goed geweten wat er dan gebeurd of hoe je je dan voelt. En wat er dan na gebeurd, hoe ga je verder?

Mijn problemen tot aan de burn-out is voor mij nu te vergelijken als een ijsberg, in de loop der jaren bouwde de problemen zich verder op en vormde een berg. Maar van de bovenkant was niet te zien wat er aan de onderkant schuil ging. Ik wist zelf ook niet hoe groot die berg eigenlijk was.

22 juni 2015 was de dag dat ik onderuit ging. Niet letterlijk maar figuurlijk gezien ging ik hard op mijn plaat. Mensen in mijn omgeving zagen het al aankomen maar ik kon het niet meer voorkomen. Het was onvermijdelijk. Ik zat thuis met een burn-out. In die tijd zag ik het niet zo, had gewoon een pauze nodig. Maar het was een stuk ernstiger dan dat. Ik sliep bijna niet meer en was doodop. Emoties gingen alle kanten op, ene moment moest ik om niets huilen en het andere moment was ik van steen. Eten had ik geen moeite mee, dat deed ik juist teveel, waardoor ik veel te zwaar was. Conditie was erg slecht. Met tegenzin ging ik naar mijn werk en op het werk had ik het idee een strop om mijn nek te hebben, die steeds strakker werd getrokken. En mijn spanningshoofdpijn was extreem aanwezig. Deze signalen waren al langere tijd aanwezig, waren opgebouwd in de laatste jaren maar ik kon mij er nog aardig door heen slaan tot die tijd. Mijzelf uitzetten en doorgaan, dat was wat ik mijzelf had geleerd en wat naar mijn idee ook werkte. Ik was niet meer belangrijk dus de focus legde ik op anderen. Plezier had ik nergens meer van, mijn werk was het allerbelangrijkste. Tot de dag dat het mis ging en ik het meeste duidelijk signaal kreeg, “nu is het genoeg”. Ik vergeet ook nooit meer wat de collega tegen mij zei: “Je gaat nu naar huis, nu het het klaar”. En dat deed ik. Voor vijf weken was ik thuis.

In die tijd heb ik heel veel geslapen en geprobeerd ontspanning op te zoeken. De top van de ijsberg was eraf dus ik dacht er wel weer tegen te kunnen. Het was immers de tijd van de zomervakanties en wij hadden al personeelstekort. Dus ik kon het niet maken om nog langer afwezig te zijn. Gelukkig had ik een manager die daar doorheen keek en met mij in gesprek ging. Want wat ging ik nu anders doen dan voorheen?
Ik had een plan, door middel van een sporttraject met dieet gestart bij een lokale sportschool zou ik mijn conditie verbeteren en gewicht verliezen. Iets verbetering was gelukt maar ik kwam niet verder. Vanwege slechte begeleiding en weinig zelfvertrouwen liep ik vast. Na een half jaar ben ik gestopt omdat ik goede ondersteuning nodig had om te kunnen slagen.

Toch maar een ander pad in, coaching op het werk. Problemen aanpakken waar ik tegenaan liep op het werk. Ondanks de goede bedoelingen van de coach werd er opnieuw slechts een stukje van de ijsberg afgehaald maar het onderliggende bleef onaangeroerd.

Nieuw plan, een traject starten bij Ciran, waar ik fysieke en mentale ondersteuning zou krijgen na mijn burn-out. Met goede moed stapte ik deze nieuwe weg in en leerde weer een hoop. Lichamelijk veranderde weinig maar mentaal was er iets verschuiving. Maar opnieuw bleef de onderliggende problemen bestaan. Dan maar weer richten op voeding want als mijn lijf gezonder zou zijn dan zou de rest wel volgen. Opnieuw kwam ik niet verder dan een kleine verbetering.

Vorig jaar oktober startte ik bij Maurice Boone voor personal training. Ik besloot nogmaals, ondanks eerdere slechte ervaring, te proberen om onder begeleiding mijn conditie en voeding te verbeteren. Na enige tijd is maurice ook gestart om mij mentaal te coachen. In eerste instantie was ik hier sceptisch in omdat ik al verschillende psychologen, therapeuten en coaches had gehad in het verleden. Wat kon hij mij nog vertellen, wat ik niet al wist? Daar had ik het mis.
Ik kon altijd prima over mijn problemen praten, dat had ik al zo vaak gedaan maar het achterste van mijn tong laten zien, dat deed ik niet. Door middel van duidelijke voorbeelden kreeg ik inzicht in wat ik deed of hoe ik reageerde en wat de gevolgen daarvan waren. En voor het eerst werd de onderste laag boven gehaald, tot mijn eigen verbazing. De oorzaak van de patronen die steeds ontstonden. Niet omdat ik dat tegenhield maar omdat ik er niet bewust van was. Maar het was wel hard nodig omdat ik tot die tijd niets op kon bouwen. Zolang de ondergrond niet stabiel is, valt er niets op te bouwen. Waarom werkt dit nu wel, in tegenstelling tot de andere dingen die ik had geprobeerd?
Ik kreeg weer vertrouwen in mijzelf om te veranderen. Met behulp van oefeningen leer ik hoe ik weer grip op mijn eigen leven kan hebben.

Door middel van handvatten leer ik om te gaan met situaties waar ik tegenaan loop maar ook hoe ik het moet herkennen. Ik word niet veroordeelt over waar ik tegenaan loopt maar ik krijg bevestiging dat het helemaal geen uitzonderlijke situaties of problemen zijn. Ik leer mijzelf weer versterken en vanuit mijn kracht verder te gaan en niet vanuit angst. Ik krijg niet alleen tips van Maurice maar leer ook mijn eigen oplossingen bedenken. Maurice vertelt ook vanuit zijn eigen ervaringen dus herkent mijn strijd. Dit schept vertrouwen omdat ik weet dat ik niet de enigste ben dit doormaakt. Ik sta veel positiever in het leven waardoor ik ook weer plezier kan hebben in de dingen die ik doe. Ik kan mij veel beter focussen op het huidige moment, in plaats van bezig zijn met het verleden of de toekomst. Want als je teveel achteruit of te ver vooruit kijkt, mis je de mooie momenten van het huidige moment.
Door de mentale coaching in combinatie met de personal training ben ik al veel kilo’s kwijt en ben ik conditioneel flink verbeterd.

Mijn zelfvertrouwen is aanzienlijk verbeterd. Ik kan mijn werk veel beter aan en kan mijzelf veel beter bovenaan mijn prioriteitenlijstje zetten. Ik ben nog niet helemaal waar ik zou willen zijn, het is nog werk in uitvoering maar ik zit in ieder geval op de juiste weg. Eindelijk!

Antoinette van 't Hof (69) - DOEL: Mentaal en fysiek sterker worden.

Mentale coaching: onderzoek en orden je gedachtenstroom op een positieve manier.

Nooit gedroomd dat ik als ervaren pensionado training nodig zou hebben om grenzen te verleggen én dat ik daar elke dag merkbaar plezier en profijt van ondervind.
Ik heb Maurice Boone leren kennen als coach tijdens krachttraining. Zijn rust en positieve kritische begeleiding waren veel meer dan slechts een rondje trainen met als doel fit en gezond te blijven.
Gaandeweg heeft hij mij ook leren inzien dat je mentale belemmeringen, die ieder mens in mindere of meerdere mate bezit, vaak verborgen houdt. Of ze gaan zover terug in de tijd dat je ze niet herkent of je er niet bewust van bent. Toch vormen ze een ballast om optimaal en krachtvol te functioneren. Het bespreekbaar maken, verzachten of wegnemen daarvan geeft niet alleen bewustwording maar ook ruimte en rust.
Het ervaren en in balans brengen van je fysieke en mentale krachten levert niet alleen zelfvertrouwen op, maar ook meer mogelijkheden. Wie gunt zichzelf dat nu niet?

John Cobussen - Doel: afvallen, fitter en beteren prestaties

Eindresultaat: 11 kilo kwijt in 3 maanden, fitter en betere prestaties met zwemmen(1e plek NK masters)
Gebruikte methode(s): Caveman voeding, 2 keer per week hormonale training naast huidige training, supplementen.


Mijn naam is John Cobussen en ik ben eigenaar van de Groenrijk vestiging in Beneden Leeuwen. John

Ik ben al jarenlang (fanatiek) zwemmer wat ik 2-3 keer per week een uur beoefen, maar toch merkte ik dat de verkeerde kilo's er steeds meer bij kwamen. Hierdoor ben ik in het najaar van 2014 voor een intake voor Personal Training bij Maurice Boone terechtgekomen. Ik vertelde hem dat ik graag 10 kilo wilde afvallen en ook nog meer kracht in vooral mijn bovenlichaam erbij wilde hebben voor het zwemmen.

Zodoende hebben we afgesproken om 3 maanden lang 2 keer per week krachttrainingssessies naast het zwemmen erbij te gaan doen en natuurlijk ook om mijn voeding aan te passen zonder dat dit ten koste ging van mijn prestaties in het water.

Gedurende deze 3 maanden van toch wel behoorlijk wat uren trainen per week en het runnen van ons bedrijf heb ik mij nooit futloos gevoeld en nooit het idee gehad dat ik overtraind raakte. Ik voelde mij juist energieker en de kilo's vlogen er vanaf. Ik had echt een stok achter de deur nodig om op een juiste manier mijn ‘overgewicht’ kwijt te raken en deze heb ik gevonden in de ondersteuning van Maurice. Ook mijn zwemprestaties gingen snel al merkbaar vooruit.

Na 3 maanden zat ik op een totaal resultaat van bijna 11 kilo vet kwijt zonder ook maar een dag honger te hebben geleden en is mijn vetpercentage van 21,7% naar 12,9% gedaald. Daarnaast merk ik ook dat ik veel langer kracht kan leveren tijdens het zwemmen met vooral mijn bovenlichaam wat voorheen toch wel de zwakke schakel was. Als kroon op deze periode heb ik mezelf naar een eerste plek weten te zwemmen bij de NK Masters zwemmen 2015 in de 40+ categorie. Doelstelling bereikt!

Op dit moment train ik, naast het zwemmen, nog steeds 1 keer per week bij Maurice om alles op peil te houden en mijn kracht verder uit te bouwen.

Luc Ambrosius (36) - Doel: nog beter worden in mijn sport vinzwemmen

Eindresultaat: 1 NR en 5 PR's op Nederlandse kampioenschappen Vinzwemmen
Gebruikte methode(s): cavemanvoeding, supplementen, Mylogenics, training gemiddeld 1x per week   

LucAmbrosiusIn 2010 won ik op het Nederlands kampioenschap vinzwemmen, een sport die ik pas op mijn 29e leerde kennen en sindsdien beoefen, alle 7 afstanden bij de veteranen. Voor sommigen een reden om te zeggen doel bereikt, voor mij echter niet. Ik merkte dat er nog vooruitgang mogelijk was en wilde wat specifieke training op het droge naast 3x per week gemiddeld in het water. Aan droogtraining deed ik namelijk niet. Ik meldde me aan bij de sportschool en kwam per toeval bij Maurice terecht. Maurice maakte me bewust van betere voeding, waar ik me sindsdien goed aan houd. Ook werden door de Mylogenics-methode de zwakke plekken in mijn lichaam opgeheven. Door de gerichte training van Maurice merkte ik dat ik steeds krachtiger en soepeler werd. Ook merkte ik dat mijn lichaam in zijn geheel sterker werd. Tijdens de Duitse kampioenschappen eind mei 2011 kwam het er nog niet helemaal uit, maar tijdens de Nederlandse kampioenschappen een maand later kwam het er wel uit. Ik won wederom alle 7 afstanden, zwom daarbij 5 PR’s, waarvan tevens één NR en miste het 6e PR op 0.01 seconde. Maurice motiveert me om tijdens voor mij niet altijd populaire, maar wel noodzakelijke, oefeningen tot het uiterste te gaan. Dit doet hij door je op een weliswaar rustige toon je grens te laten verleggen. Ik heb dat nodig, zowel op het droge als in het water; zonder trainer kan ik niet tot het uiterste gaan. Zijn rust is de kracht van Maurice, met wie het heel prettig werken is. Zelf ga ik door op de ingeslagen weg omdat ik voel dat er nog steeds verbetering in zit.

Annemiek Jansen (43) - Doel: gewichtsafname

Eindresultaat: Overtollige kilo's kwijt, geen migraine meer
Gebruikte methode(s): Caveman voeding, supplementen, hormonale training 2x in de week

VoorenNaAnnemiek1“Al jaren zeg ik: “Ik ben niet zo’n sporter”, wat uiteindelijk resulteerde in een negatieve spiraal van minder bewegen naar nóg minder bewegen, met alle gevolgen van dien. Na drie introductietrainingen ben ik begonnen met structurele Personal Trainingen met Maurice. Zijn motiverende trainingen, waarin ik net dat stapje meer zet, hebben er voor gezorgd dat ik uit de negatieve spiraal ben gekomen.

Ik sport nu drie keer in de week en Maurice helpt ook met voeding en lifstyle waardoor ik langzaam maar gestaag overtollige kilo’s kwijtraak. Ik heb zelfs bijna geen migraine meer! Bovenal voel ik me fit en mentaal sterk. Ik heb echt plezier in sporten gekregen!”

Dinie van Berkel - Doel: verlost worden van schouderblessure

Eindresultaat: blessurevrije schouder 
Gebruikte methode(s): Mylogenics
Dinievanberkel300jpgIk liep al 1,5 jaar bij de masseur voor o.a. mijn schouderblessure; helaas zonder bevredigend resultaat. Na 1 bezoek aan jou, wist jij letterlijk de vinger op de zere plek te leggen door jouw "zaagmethode". Het wonder was geschied & mijn blessure is weg. Vanwege jouw vakkundigheid & adequate manier van handelen, zal ik jou zeker aanbevelen bij mijn relaties.

Arnold Mulders (56) - Doel: gezond voedingspatroon, afvallen en schouder pijnvrij maken

Eindresultaat: Schouder pijnvrij, gezond voedingspatroon, eerste kilo's kwijt.
Gebruikte methode(s): Caveman voeding, revalidatie/hormonale training 2x in de week, mylogenics behandelingen

Arnold“Een hele zware klus voor Maurice, maar voor Maurice is geen klus te zwaar, daar was ik dan weer het voorbeeld van. Ik wou toch even laten weten wat er met mij is gebeurd dit afgelopen jaar om zo te laten weten dat Maurice meer is dan alleen een fitnessbegeleider.

Ik heb al jaren last van kalkafzetting op mijn pezen in mijn schouder en daar was volgens de huisarts en het ziekenhuis heel weinig aan te doen was, een operatie zou maar 30 % zekerheid hebben van slagen. Niemand heeft mij daar verteld dat er andere methodes waren die wel zouden helpen. Maurice heeft toen gezegd tegen mij dat hij het hoogstwaarschijnlijk wel kon verlichten, ik geloofde er eerst weinig van en dacht van baat het niet dan schaadt het niet.

Nou, Maurice is er aan begonnen met zijn behandelingen, en inderdaad met tranen in mijn ogen heb ik het ondergaan. Echter, na 2 behandelingen was het resultaat verbluffend, nu ben ik al zeker 4 maanden pijnloos in mijn schouder, wat een wonder is als je gewend bent dat je elke nacht als je onder de dekens uit lag, je wakker werd van de pijn.

Ook met de rest van advies en traning die ik daar van hem krijg is zo afgesteld op mijn lichaam dat het zonder pijnen gaat en mijn gezondheid is hierdoor een stuk verbeterd, het gewicht mag nog iets lager, maar ik weet dat ik met hulp van Maurice dat ook nog zal bereiken.

Ik wil hem dan ook graag bij iedereen aanbevelen die of met zijn gezondheid kampt, overgewicht heeft of zo stijf is als een hark. Zonder blessures op te lopen en toch fit worden, dat kun je gegarandeerd bij Maurice. Ik zal zeker nog jaren gebruik maken van zijn vakmanschap!”

Robin Janssen (22) - Doel: blessurevrij voetballen

Eindresultaat: Rug en liesklachten verholpen dus weer blessurevrij voetballen

Gebruikte methode(s):

 

Mylogenics Rehab training, Release en Activation

 


robinVanaf mijn zesde voetbal ik al bij S.V. Leones in Beneden-Leeuwen. In de loop der jaren heb ik op wat kleine pijntjes na, nooit echte blessures gehad. Tot Mei 2013, het was het einde van het seizoen en ik voelde in deze laatste wedstrijden wat kleine pijntjes in mijn lies. Deze pijntjes werden steeds erger, de laatste wedstrijden kon ik zelf geen fatsoenlijke sprint meer trekken, waardoor ik deze laatste wedstrijden heb moeten laten lopen. 
 
Na de zomerstop (2 maanden later) verwachtte ik weer hersteld te zijn. Helaas was dit niet het geval en bleven de klachten aan. Ik werd me bewust dat ik een serieuze blessure had met een diepere oorzaak. Daarom ben ik professionele hulp gaan zoeken bij een hauptonoom en fysiotherapeut. Beide hebben mij een aantal keer behandeld en hebben zeker op de korte termijn de pijn verminderd. Echter, kon ik mijn lies nog niet belasten. Op de lange termijn schoot ik hier dus weinig mee op. Ik ben zelfs doorverwezen naar het ziekenhuis waar foto's en echo's gemaakt zijn. De specialisten hebben op deze beelden niets kunnen zien en hebben mij dus ook niet kunnen helpen.

Jeroen Vos heeft mij doorverwezen naar Maurice die mijn blessure op een andere manier benaderde dan de therapeuten die mij eerder behandeld hebben. De liesstreek is een moeilijke plek om te behandelen, maar zijn manier van werken heeft ertoe geleid dat er weer ruimte kwam in de spier die erg strak stond. De behandelswijze had direct resultaat. Door gerichte oefeningen ondersteund met activatiepunten kon ik zelf ook verder aan mijn herstel werken. Hierdoor merkte ik dat ik mijn lies steeds meer kon belasten.

Als gevolg van mijn liesblessure is mijn rug vast komen te zitten. Vanzelfsprekend deed ik een beroep op Maurice die mij met wederom een intensieve behandeling van mijn pijn af heeft geholpen. Door het los te maken voelde ik dat ik sterker werd en mijn rug beter kon belasten. Tijdens de behandeling kwam Maurice erachter dat mijn voet vast zat. De onderkant (voetboog) bleek vast te zitten wat doorwerkte in de rest van mijn lichaam. Door dit te verhelpen waren mijn klachten verholpen.

Op advies van Maurice ben ik naast het voetbal gaan sporten bij Flash om de spiergroepen te onderhouden om blessures tegen te gaan. Terwijl ik dit schrijf ben ik 3 maanden aan het sporten en merk ik dat ik mezelf meer en meer kan belasten en dat ik sterker ben rondom de spiergroepen waar ik voorheen blesuregevoelig was.

'Zijn behandelswijze was voor mij een schot in de roos. Ik ben ervan overtuigd dat andere hier ook mee geholpen kunnen worden.'

Gert-Jan van den Broek (45) - Doel:blessurevrij voetballen

Eindresultaat: blessurevrijvoetballen 
Gebruikte methode(s): Mylogenics Rehab training
GertJanvandenBroek300Dankzij Maurice kan ik na 3 jaar tobben weer blessurevrij voetballen. Onvoorstelbaar hoe hij dit voor elkaar gekregen heeft !!!

Jeroen Vos ( 25) - Doel: blessurevrij voetballen

Eindresultaat: Rug en liesklachten verholpen dus weer blessurevrij voetballen
Gebruikte methode(s): Mylogenics Rehab training

076b818“Ik voetbal al vanaf mijn 5e levensjaar. Dit kon ik ook altijd met veel plezier en enthousiasme blijven doen, naast mijn studie/werk/overige sporten. Tot ik in 2012 ontzettend last kreeg van rug- en liesklachten. Het was mij duidelijk dat ik moest blijven fitnessen om mijn spierkorset sterk te maken/houden, maar toch kwam ik niet van mijn liesproblemen af. Ik ben bij verschillende fysio- en manueeltherapeuten geweest en uiteindelijk kwam ik zelfs in het ziekenhuis in Almere terecht.
De enige oplossing leek een operatie aan mijn buikwand om dit probleemgebied sterker te maken. Omdat ik hier zelf geen voorstander van was, heb ik Maurice om hulp gevraagd.
Maurice adviseerde mij een specifieke oefening die in één van zijn opleidingen (Mylogenics Rehab) naar voren kwam.
Ik ben deze oefening gaan gebruiken in combinatie met mijn voetbal- en fitnesstraining en ik merkte vrij snel al dat het allemaal wat soepeler werd en dat mijn pijnklachten verminderden.

Verbazingwekkend genoeg, kon ik na een aantal weken weer volledig meedoen met voetbalwedstrijden. Ik doe deze oefening van Maurice nog wekelijks, omdat ik weet dat het zeer effectief is en ik daardoor met plezier en blessure vrij kan blijven voetballen.”“

Bjorn van Raaij (37) - Doel: blessurevrij voetballen en tennissen

Eindresultaat: Geen last meer van knie tijdens voetbal en tennis
Gebruikte methode(s): 2x Mylogenics Release behandeling

22c13a7
Een tijd geleden kreeg ik last van knieklachten, die niet echt te verklaren waren door een bepaalde gebeurtenis. Door het voetballen en tennissen kreeg ik er steeds meer last van. Ik ben toen bij verschillende specialisten geweest om te laten onderzoeken waar dit vandaan kwam en hoe we het moesten oplossen. Fysiotherapie, rust, MRI scan en oefeningen meegekregen, maar zonder resultaat.
We hebben het er toen over gehad en jij gaf mij aan er ook wel naar te willen kijken. Om heel eerlijk te zijn dacht ik toen dat ook dit waarschijnlijk wel niet zou werken. Ik kwam bij jou en jij deed daar testen die mij wel bekend voorkwamen, aangezien ik meerdere blessures gehad heb en daar wel het een en ander aan behandelingen gehad heb.

Daarna begon jij te behandelen, door het losmaken van spieren rondom mijn knie. Deze behandeling was wel redelijk pittig, maar ik dacht als het helpt vind ik alles prima! Je vertelde mij dat het na een paar dagen al zeker minder moest zijn. Dit was ook het geval, maar het voelde nog niet zoals ik zou willen. Je gaf aan nog een behandeling te doen, zodat het helemaal goed zou komen. Een paar dagen na deze behandeling, die vlak voor de kampioenswedstrijd was, voelde het echt al veel beter. Ik voelde geen blokkades meer of remmingen in mijn knie.

Toen ben ik gaan trainen met voetballen en langzaam aan het tennissen ook weer opgepakt. Dit met het gewenste resultaat! Ik was fit voor de kampioenswedstrijd ( en zelfs nog gescoord ook!). Daar was ik superblij mee. Tot op heden kan ik gewoon vrijuit voetballen en tennissen zonder pijn en belemmeringen.

Daarom zou ik jou ten zeerste aanbevelen bij iedereen die last heeft van blessures of pijnklachten. Met jouw expertise vertrouw ik erop dat jij iedereen op de juiste wijze kunt helpen. Ook jouw kennis op het gebied van voeding vind ik erg indrukwekkend. Dit maakt jou een zeer complete personal trainer met heel veel kwaliteiten! Als ik weer iets heb kom ik ook zeker weer bij je terug.

Super bedankt!

Ineke Wegman (61) - Doel: afvallen vooral rond de heupen

Eindresultaat: 10 cm. minder heupomvang en 5 cm. minder tailleomvang in 3 maanden. (hiermee einddoel behaald)
Gebruikte methode(s): caveman voeding, hormonale training 2x in de week

Ineke wegman“Na 1,5 jaar zeer regelmatig bezig zijn op de sportschool, raakte ik gedemotiveerd. Een positieve ontwikkeling in de richting van mijn doelstellingen was er nog steeds niet. Een gesprek met Maurice over een, voor mij, andere manier van trainen en voeding, bracht licht aan de horizon.

Twee maal per week een half uur tot aan de grens van mijn kunnen. Vooral Maurice zijn positieve en rustige instelling werkte goed. Daarbij heel allert op de correcte uitvoering van de oefeningen, stimulerend om net dat laatste stukje toch te halen.

Nu, na 24 keer trainen, heb ik mijn doelstelling bereikt. Mijn vetpercentage is flink gedaald,taille is 5 cm. slanker en vooral (!) 10 cm. van mijn heupen af en vijf kilo kwijt.

Wat mijzelf in 1,5 jaar niet is gelukt is nu binnen 3 maanden met Maurice wel gelukt.”

Anneke VanBrabant (32) - Doel: gewichtsafname

Eindresultaat: Overtollige kilo's kwijt
Gebruikte methode(s): caveman voeding, supplementen, hormonale training 2x in de week

“Je kent het vast wel: al jaren koop je mooie sportkleding en schrijf je je in bij de sportschool. De eerste vier weken ga je actief aan de slag en dan gaat het allemaal weer de kast in. Daarom heb ik in december besloten om het eens te proberen met een personal trainer. We trainen 2 keer in de week een half uur, dat lijkt kort, maar aan het eind sta je echt te zweten. Wat effectief! Veel beter dan zelf uren zwoegen op die enorme apparaten. Het is ook nooit saai, Maurice bedenkt iedere keer wel weer andere oefeningen en motiveert je om vol te houden! En dan helpt hij je ook nog met een goede voeding. En wat een resultaat!”

Voor: begin 2010 Na: eind 2010
AnnekeVBvoor1 AnnekeVBna

Desiree Lahaye (50) - Doel: voorkomen van gewichtstoename na stoppen met roken

Eindresultaat: overtollige kilo’s kwijt
Gebruikte methode(s): 2x total body workout/kettlebell training in de week

“Mijn hoofddoel was om na het stoppen met roken niet mega in kilo’s aan te komen. Dit is gelukt. Daarnaast vind ik het belangrijk om iets aan sport te doen, maar zonder Maurice zou ik het vaak laten afweten. De oefeningen die hij mij laat doen zijn erg afwisselend en daarbij ervaar ik zijn rustige aanpak als zeer prettig.”

Johan Knol ( 35) - Doel: positieve impuls in fitness

Eindresultaat: gespierder lichaam, complimentjes van partner
Gebruikte methode(s): total body workout 1x in de week

"Maurice is een zeer motiverende trainer die goed voorbereid met je aan de slag gaat en die mij een stevige boost heeft gegeven. Al enige tijd zat ik vast in een eentonig fitness ritme. Maurice heeft daar verandering in aangebracht door middel van een groot aantal op mijn maat gemaakte oefeningen die stuk voor stuk veel zwaarder zijn dan ik gewend was. Aan de ene kant blijft hij altijd goed opletten of je de oefeningen kunt afmaken, aan de andere kant pusht hij je een stuk vooruit. Ik heb na elke training het gevoel dat ik alles heb gegeven en heb weer plezier gekregen in het sporten. En ik krijg tegenwoordig complimentjes van m'n vrouw, zij ziet het ook!"

Trees Hissink (73) - Doel: afname pijnklachten

Eindresultaat: schouders pijnvrij, groter draaibereik hoofd/nek
Gebruikte methode(s): Mylogenics en foam roll oefeningen

"De resultaten die ik had geboekt op de fitness apparaten en bij de groepslessen waren onvoldoende voor mij. Dankzij de trainingen van Maurice kreeg ik meer zelfvertrouwen en motivatie, waarbij mijn conditie en kracht sterk zijn verbeterd. Ook heb ik minder pijnklachten door juiste training. Maurice observeert goed naar wat ik aan kan en houd daarmee rekening met mijn leeftijd. Ook is hij belangstellend naar de mentale kant en de sociale beleving. Maurice is een goede trainer."

Daniel van Dijk ( 52) - Doel: gewichtsafname

Eindresultaat: 12 kilo kwijt in 3 maanden
Gebruikte methode(s): caveman voeding, hormonale training 2x in de week

"Toen ik driekwart jaar geleden met Maurice mijn persoonlijke doelstellingen van Personal Training doornam, had ik zelf het idee dat deze wel erg ambitieus waren. Ik hoopte erg dat het zou gaan lukken, maar rekende nergens op. Ik had al lang niets meer aan beweging gedaan en was na het stoppen met roken 12 kilo aangekomen. En dat terwijl ik vroeger veel gesport had. Het was een belangrijke stap. Maurice heeft met veel geduld, toewijding en zorgvuldigheid als Personal Trainer mij geholpen om niet alleen mijn lijf weer in goede vorm te krijgen, maar ook het enthousiasme overgebracht om zelf blijvend te kiezen voor een gezonde en sportieve leefstijl (beweging/voeding) zonder Spartaans te worden, want leven is er ook om te genieten! De 12 kg is er inmiddels ook vanaf."

Wouter Middendorp (30) - Doel: gewichtsafname en spieropbouw

Eindresultaat: overtollige kilo’s kwijt, veel betere vorm lichaam
Gebruikte methode(s): 1x per week total body workout/kettlebell training

“Sinds een jaar sport ik bij Maurice. In eerste instantie wilde ik niet direct personal trainer en leken grondoefeningen en/of dumbell/barbelloefeningen mij niet direct iets voor mij. Na drie introductietrainingen ben ik echter bij Maurice gebleven. Hij heeft een persoonlijke en prettige manier van werken. Legt duidelijk uit wat hij kan en verwacht en geeft goede feedback op de manier waarop je oefeningen uitvoert. Onder leiding van Maurice trainen zorgt er voor mij voor dat de oefeningen uitdagend genoeg zijn en dat ik zelf ook dieper ga dan zonder trainer. In een aantal maanden is mijn spiermassa enorm toegenomen, vetpercentage afgenomen en voel ik me fitter en prettiger. Kortom, de persoonlijke training en aandacht van Maurice zijn voor mij een goede aanvulling op groepslessen en cardio.”

Ron Wellens (40) - Doel: gewichtstoename

Eindresultaat: 4 kilo spiermassa erbij in 6 weken
Gebruikte methode(s): caveman voeding, supplementen, hormonale training 2x in de week

“Ik deed al een behoorlijk aantal jaren aan fitness toen ik, naar aanleiding van een wisseling van sportschool, de kans kreeg om drie keer onder begeleiding van Maurice te trainen. Ik merkte al direct dat mijn spieren de afgelopen jaren gewend waren geraakt aan mijn eigen vaste trainingsprogramma en niet meer echt uitgedaagd werden, aangezien de door Maurice aangeboden nieuwe manier van trainen duidelijke nieuwe prikkels opleverde. Dit heeft ertoe geleid dat ik een paar maanden intensief onder zijn begeleiding heb getraind en daarnaast ook het, door hem aanbevolen, voedingsprogramma heb gevolgd. Mijn doelstelling was daarbij om wat meer spiermassa aan te maken en het vetpercentage stabiel te houden. Ik boekte niet alleen snel resultaten (een gewichtstoename van 4 kilo en een daling van het vetpercentage met 2 procent - naar 7 procent -), maar voel me door het voedingsprogramma ook energieker. Ik ben behoorlijk verbaasd dat er, na jaren van trouwe trainingsarbeid, nog zoveel progressie te boeken valt met deze nieuwe aanpak.”

Millie Meijers (52) - Doel: gewichtsafname, conditie verbeteren

Eindresultaat: van maatje 42 naar 38 binnen 6 maanden, 10 cm van buikomvang af
Gebruikte methode(s): caveman voeding, total body workout 1x in de week

“Zoals zoveel mensen dacht ik ook vaak:ik moet toch eens wat meer gaan bewegen. Uiteindelijk ben ik in januari 2011 met een personal trainer aan de slag gegaan. Samen trainden Maurice en ik 1 keer per week een half uur in de sportschool en dat was best pittig, maar gaf veel voldoening. Hij legt alles rustig uit en dat heb ik als zeer prettig ervaren.Hij houdt goed in de gaten of je de oefeningen aankan en stimuleert je als het kan om 'net iets verder te gaan. Hierbij gaf hij ook nog voedings advies waar ik ook mee gestart ben en het prettige hiervan is dat je nooit honger hebt. Ik ga nu 2 tot 3 keer in de week naar de sportschool en heb er veel plezier in. In 6 maanden tijd ben ik 10 cm buikomvang kwijt. Dit was mij zonder Maurice zeker niet gelukt.” 

Nicola Bos (36) - Doel: gewichtsafname

Eindresultaat: 14 kilo kwijt in 3 maanden
Gebruikte methode(s): voedingsprogramma en 2x sporten in de week

“Wanneer ik over een lange tijd nog eens terugdenk aan deze zware en emotioneel verwarrende tijd, zal ik dat met een glimlach doen! Dankzij jouw serieuze en rustige aanpak, heb ik mijn eigen kracht ontdekt en mezelf gevonden. Dankjewel!”

Stijn Wouters (36) - Doel: sterker en fitter worden

Eindresultaat: sterker, fitter en betere stressbestendigheid
Gebruikte methode(s): 2x per week total body workout/kettlebell training

“Maurice biedt diversiteit in de oefeningen en daardoor een betere balans in de verschillende spiergroepen. Ook is hij een goede motivator om je grenzen te verleggen en helpt hij je met gezonde voeding. Ik ben sterker geworden en voel me fitter door de trainingen. Top!”

Carin Albers (62) - Doel: vertrouwen en kracht knie herstellen, sterker en fitter worden

Eindresultaat: na ongeveer 2,5 maand: skiën van zwarte piste, sterker, fitter en energieker
Gebruikte methode(s): 2x per week hormonale training, mylogenics en caveman voeding

Skiplezier dankzij Maurice!

“Aanvankelijk deed ik wat lacherig over Personal Training. Maar aangestoken door de puike conditie en het enthousiasme van 2 zonen die gebruik maken van Personal Trainingen in Amsterdam, besloot ook ik een poging in die richting te wagen.
Tweemaal in de week onderwierp ik me aan het prettige sportregime van Maurice en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Een aantal jaren geleden had ik vanwege een skiongeluk mijn kniebanden gescheurd en durfde sindsdien nauwelijks risico te nemen. Maar afgelopen week ging voelde ik me door de personal training zo gezond, energiek en fit dat ik zowaar, op mijn 62 ste, weer van de zwarte ski afdalingen kon knallen en genieten. Fantastisch, met dank aan Maurice!”

NEEM CONTACT OP:
Tel. 06-43011289

Mail naar  mailicon

ADRES:
Maurice Boone business & life coach
Van Heemstraweg 82 
6658 KK Beneden-Leeuwen