Wie ben ik?

3websiteIk ben Maurice Boone, geboren in 1983 en ben begonnen met sporten toen ik 6 jaren jong was. Dit deed ik bij de plaatselijke voetbalclub in Hilversum. In de jaren erna ben ik altijd met veel plezier blijven voetballen bij verschillende clubs en op dit moment zit ik in het zaterdag elftal van Leones in Beneden Leeuwen.
In de wereld van fitness ben ik toegetreden toen ik 15 jaar was en ook dit voer ik tot op de dag van vandaag met veel plezier uit.
 
Sinds 2009 werk ik als personal trainer en richt me daarbij vooral op het herstellen van de eigen kracht van het lichaam. Alle zwakke schakels worden aangepakt waardoor je lichaam sterker wordt en je kracht en energie toenemen. Een optimaal resultaat hangt niet alleen af van een intensieve training. Ook de juiste voedingswijze en mindset zijn belangrijk. Voedingsadvies kan ook worden afgestemd op intolerantie/allergie.
 
Omdat het vaak lastig is je eetpatroon te veranderen, word je hierin intensief door mij begeleid en daarbij help ik je je negatieve gedachtepatroon te doorbreken. Als blijkt dat er zich blokkades in je spieren bevinden, zal ik die met behulp van behandeling, activatie en revalidatie oplossen. Zo haal je maximaal resultaat uit je eigen lichaam!  
 
“Plezier in het sporten! Dit is een ontzettend belangrijke intrinsieke motivatie factor. Maak het sporten leuk, uitdagend en laat de mensen proeven van de vele voordelen van gezond bewegen en eten. Eenmaal geproefd en men wil niet anders. Dat is mijn visie als personal trainer zijnde.”
 
 
 Mijn ervaring

Approved-by-Overload-Worldwide  4609124175 288x203

Neem contact op

Vragen?

Of wil je informatie over Personal Training?

Bel mij direct

06 - 43 01 12 89

Vraag nu aan