facebook instagram linkedin twitter

Margo Verbeet (20) - Doel: omgaan met de druk die ik mijzelf opleg

Vanaf mijn zesde tot bijna twintigste heb ik iedere dag gestreden om het maximale uit mezelf te halen. Ik moest en zou een betere tennisster worden dan iedereen die ik kon bedenken. Mijn dagen bestonden uit conditie-, kracht- en tennis trainingen. Ook de scholen waar ik op zat hielden rekening met mijn topsport.
De druk die ik ervoer met spelen was erg hoog. Deze had ik mijzelf opgelegd omdat ik zo enorm graag wou presteren en niks goed genoeg vond. Uiteindelijk werd ik door de druk die ik mijzelf oplegde helemaal moedeloos, het lukte niet wat ik wilde en ik kwam tot inzicht dat ik na vier jaar frustratie op de baan iets moest ondernemen. Ik startte met mentale training bij Maurice.

Lees meer

John Cobussen - Doel: afvallen, fitter en beteren prestaties

Mijn naam is John Cobussen en ik ben eigenaar van de Groenrijk vestiging in Beneden Leeuwen. Ik ben al jarenlang (fanatiek) zwemmer wat ik 2-3 keer per week een uur beoefen, maar toch merkte ik dat de verkeerde kilo's er steeds meer bij kwamen. Hierdoor ben ik in het najaar van 2014 voor een intake voor Personal Training bij Maurice Boone terechtgekomen. Ik vertelde hem dat ik graag 10 kilo wilde afvallen en ook nog meer kracht in vooral mijn bovenlichaam erbij wilde hebben voor het zwemmen.

Lees meer

Vragen of Informatie?
NEEM CONTACT OP:

Tel. 06-43011289

Mail naar   mailicon

ADRES:
Maurice Boone Business & Life coach
Van Heemstraweg 82 
6658 KK Beneden-Leeuwen