facebook instagram linkedin twitter

 

 

 

Ik heb last van stress en/of burn-out klachten

banner Burnout web

Stress en burn-out coaching

Wil jij je stressklachten of burn-out overwinnen? Als je daarmee worstelt herken je de volgende goedbedoelde adviezen vast wel. Een weekje thuis blijven, op vakantie, colleges overslaan en een goed gesprek met je baas of vrienden. Waarom dat vaak weinig effect heeft? Omdat er ongemerkt al veel meer aan de hand is. Je lichaam vertelt je dat het teveel is. Wat nu?

Als je duurzaam wilt herstellen, zul je het roer om moeten gooien. En dat terwijl je er eigenlijk niets meer bij kunt hebben?! Dat is nou precies wat je tot nu toe weerhouden heeft van een oplossing. Maar hoe doe je dat? De belangrijkste aspecten zijn:

  • Rust en acceptatie
  • Beweging en energiegevers
  • Persoonlijke groei
  • Preventie

Dat klink eenvoudig en misschien denk je dat je dit zelf ook wel op kunt lossen, maar de praktijk is weerbarstig. Kun jij jezelf altijd een spiegel voorhouden en patronen doorbreken? En je partner of familie dan? Dan zou je dit waarschijnlijk niet lezen.

Een professionele en resultaatgerichte coach met kennis van stress en burn-out maakt het verschil in dit proces. Je doet het nog steeds zelf, maar niet alleen.

 

Vragen of Informatie?
NEEM CONTACT OP:

Tel. 06-43011289

Mail naar   mailicon

ADRES:
Maurice Boone Business & Life coach
Van Heemstraweg 82 
6658 KK Beneden-Leeuwen